Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Δωρεάν Εμβολιασμός παιδιών

Ιατρείο Αλληλεγγύης - Δωρεάν Εμβολιασμός παιδιών

   Συνεργασία Δήμου Βόλου και Ιατρείου Αλληλεγγύης για τον εμβολιασμό των ανασφάλιστων παιδιών, ζητήθηκε η συνδρομή της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Θεσσαλίας, Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Βορείων Σποράδων, η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα. 
   Με αποτελεσματική παρέμβαση στο Υπουργείο, χορηγήθηκε μια σημαντική ποσότητα εμβολίων έτσι ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες για τα παιδιά που δεν έχουν εμβολιαστεί. 
   Ο Δήμος Βόλου παρέλαβε τα εμβόλια  και θα τα διαθέσει μέσω του Ιατρείου Αλληλεγγύης για την κάλυψη των επαναληπτικών δόσεων εμβολίων των παιδιών που εμβολιάστηκαν το Δεκέμβριο, αλλά και όλων των ανεμβολίαστων παιδιών της πόλης.
   Με την έναρξη της λειτουργίας του Ιατρείου Αλληλεγγύης που έγινε πραγματικότητα από τις αρχές Φεβρουαρίου  με την συνεργασία του Δήμου Βόλου και του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, η συνέχιση  των εμβολιασμών θα γίνεται πλέον σε συγκεκριμένο χώρο, στο "ΔΙΑΥΛΟ".
   Όσοι επιθυμούν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους μπορούν να επικοινωνούν για ραντεβού και επίσκεψη στους γιατρούς του Ιατρείου Αλληλεγγύης στο τηλέφωνο 2421-0-20464.
    Διεύθυνση: Σκενδεράνη 11 (Δίαυλος)