Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Εκδήλωση - Συζήτηση ενάντια στους πλειστηριασμούς


Η συγκυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, με τα αλλεπάλληλα χαράτσια,  την εξοντωτική φορολογία, καθώς και με την διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας, τις απολύσεις και την ανεργία, οδήγησε την πλειοψηφία των πολιτών να χρωστούν σε τράπεζες και κράτος.

Επειδή πλεον 3 στους 4 πολίτες δεν έχουν να πληρώσουν, κράτος και τράπεζες άρχισαν να συμπεριφέρονται απειλητικά και εκβιαστικά εναντίον τους, διεκδικώντας την όποια περιουσία σε αντάλλαγμα.

Αυτή την στιγμή πολίτες και λαϊκές οικογένειες χάνουν το σπίτι τους! Απαιτείται καθολική αντίσταση, πριν φτάσουμε στους πλειστηριασμούς.

Η «Αλληλεγγύη για όλους» Βόλου, την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις  6.30 μμ στο Μεταξουργείο Ν. Ιωνίας, διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση ενάντια στους πλειστηριασμούς και καλεί πολίτες και συλλογικότητες, σε κοινό συντονισμό δράσης.

Η αυτοοργάνωση, η αντίσταση και η αλληλεγγύη είναι τα όπλα μας για να ανατρέψουμε την αυξανόμενη φτωχοποίηση και την κοινωνική αδικία,  που αφανίζει τα όνειρά μας και διαλύει την αξιοπρέπεια και την ελπίδα μας!

Αλληλέγγυοι μπορούμε  να νικήσουμε το φόβο και να παλέψουμε για μια ζωή με όνειρα, ελπίδα κι αξιοπρέπεια.