Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014


 

 

 

        ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

   Τις επόμενες μέρες στο Νομό μας  διοργανώνονται δύο πολιτιστικά δρώμενα μέσα από τα οποία οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να ενισχύσουν και την λειτουργία του Στεκιού «Αλληλεγγύη για όλους».

 

Πιο συγκεκριμένα :

       

 

1)      Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιτεχνών Βόλου διοργανώνει στον "ΔΙΑΥΛΟ" Τοπάλη 14, Βόλος, τριήμερο φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Παζάρι ( Παρασκευή 12, Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Δεκεμβρίου), με Χειροποίητες Χριστουγεννιάτικες Δημιουργίες για την ενίσχυση του Στεκιού "Αλληλεγγύη για όλους".

Τις ημέρες αυτές θα λάβουν χώρα στο ισόγειο του Δίαυλου εκδηλώσεις με μουσικά και εικαστικά δρώμενα από μέλη του Συλλόγου.

Ώρες λειτουργίας: 10:00-14:00 και 18:00-21:00

2)    Την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών «Το Εγγλεζονήσι» και τη στήριξη και τη συνεργασία της Διεύθυνσης Αρχείων - Μουσείων - Βιβλιοθηκών και της Διεύθυνσης ΔΟΕΠΑΠ - ΔΗΠΕΘΕ  Δήμου Βόλου διοργανώνεται εκδήλωση αφιερωμένη στα 90χρονα από την πρώτη εγκατάσταση των Μικρασιατών  προσφύγων στη Νέα Ιωνία. Μετά το «Μικρασιάτικο τραγούδι» τη «Ζωή και το παραμύθι» σειρά έχει το τρίτο μέρος του τριπτύχου, με τίτλο «Νέα Ιωνία 90 χρόνια ζωής (1924-2014) «Από το Δράμα στο θαύμα».Την εκδήλωση θα παρουσιάσουν η Ζωή Ιωαννίδου, η Ελένη Παπαγιάννη και ο Γιάννης Παπανικολάου. Η είσοδος ελεύθερη.  Κατά την διάρκεια της εκδηλώσεις θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Στέκι «Αλληλεγγύη για όλους»

 

Καλούμε τους πολίτες του Βόλου να τιμήσουν με την παρουσία τους τις δύο εκδηλώσεις κα να στηρίξουν τις δράσεις του Στεκιού « Αλληλεγγύη για όλους» . Το Στέκι « Αλληλεγγύη για όλους»  απευθύνει διαρκές κάλεσμα για συλλογή τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης , ιδιαίτερα και ενόψει εορτών όπου οι ανάγκες είναι αυξημένες.